Fredagsmys

Det var något jag hade tänkt skriva upprört om. Något generellt samhällsproblem. Eller om det var något med trafiken. Det är också generellt förresten. Men det kommer jag inte ihåg nu. Fredagskvällen har spenderats på mysigt vis. Men intressanta frågeställningar och skriverier. Det hände sig som så att två inlämningsuppgifter skulle in i kväll, i olika kurser. Och vad kan vara mysigare en fredagskväll än att riktigt få vältra sig i intressant litteratur och intressanta tankar? Inte mycket, om man frågar mig. Alltså, nu när barnen är så stora så att de inte förväntar sig chips i soffan. Vilket de för all del nog aldrig gjort. Det är inte vår grej att tränga ihop oss och glo på TV, liksom. Även om vi nu råkar ha en TV. Senaste gången den var påslagen var för precis en vecka sen, då tittade jag nämligen på partiledardebatten.

Något som nästan är upprörande är att våra köksfönster är väldigt smutsiga. De blev det när grävmaskinen var här och röjde runt. Och sen dess har de tydligen inte tvättats. Jag fotade en morgon när solen låg på, och skickade bilderna till DoktorT. Men ingenting har hänt.

Däremot kör jag förbi några roliga kor varje dag, humlekor.  De ser ut som stora humlor, förutom den där vita, och den där som är en halvhumla. Rätt söta. De heter tydligen Belted Galloway, hittade jag när jag letade på nätet.

Det blev inte mer upprört än så.

2 Responses to “Fredagsmys”

  1. Eva skriver:

    Gör det enkelt för dig. Köp en glas- och fönsterduk av märket Smart på Clas Ohlson för 30 kr. Fuktad gör den mirakel vid handpåläggning på fönster och det utan kemikalier. Inga ränder. En Kärcher är överflödig.

    • Camilla skriver:

      Jag gör det ännu enklare för mig. DoktorT älskar sin lilla fönstertvättningsmaskin, och låter mig inte röra den. Men jag accepterar det, fönstrena blir bra. När de tvättas. 🙂

Leave a Reply