Underbar midsommar

Ahhh, så härligt att köra hem från jobbet idag i svalka och småregn. Det har varit en intensiv arbetsvecka. Jag vet inte hur andra har det, men när jag kliver in på kontoret på morgonen glömmer jag bort omvärlden och alla måsten och åtaganden jag möjligen har – i omvärlden. Så kliver jag ut på eftermiddagen, sätter mig i bilen och kommer på tusen saker som jag borde gjort under dagen. Inte tusen kanske, men en eller två. Som att ringa ett samtal eller skicka ett mail eller göra ett ärende på lunchen. Sådant glömmer jag helt. Under en längre tid har vi ägnat oss åt svår problemlösning, vilket är mycket stimulerande men också ganska tröttande. Och så är vädret såhär perfekt underbart med löfte om loja dagar i läsfåtöljen utan stress att vara ute i det vackra vädret när man väl lyfter blicken! Nåja, jag kan väl läsa i hängmattan också, men när det är varmt blir man så himla seg och det är så trist.

Men som det ser ut nu, är utsikterna goda för en uppbyggelig läshelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *