Världen är praktisk

Med det menar jag att egentligen skulle jag vilja ägna mycket mer tid åt att fundera över viktiga funderingar, än att ägna mig åt världsliga ingenjörsfrågor som jag ägnat mig väldigt mycket åt den senaste tiden.

Vi kan se på några bilder från de viktigaste ingenjörsgärningarna. Vi ser allting i reversed engineering notation, alltså egentligen går tiden nerifrån och upp. Man kan notera att det finns både antydningar om diverse tjänsteaktiviteter, samt vila däremellan. Man kan också notera att från själva hardcore tjänsteutövandet finns naturligtvis ingen dokumentation.

Men, nu ska jag i alla fall läsa en yttepytteliten ynka liten sommarkurs, Mytologins värld, samtidigt som jag förväntar mig arbetsro efter denna explosion som varit den senaste månaden i krav på presentationer att prestera av arbete som är pågående och ännu inte riktigt fastlagt. Sådant är alltid en utmaning. Men nu blir det lugnt. Typ. Så jag har fortfarande förhoppningar om en mindre praktisk värld från hängmattan.

En reaktion på “Världen är praktisk

  1. Berätta gärna om den intressanta sommarkursen i någon inlägg! Tänkte på den senaste serien Eric Schüldt och Per Johansson spelat in om Bibeln i serien Myter och mysterier. Vissa delar där, t ex Blodet, borde intressera i detta perspektiv. Delarna efteråt känns hittills smått flummiga så jag blev för första gången lätt besviken på ”killarna”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *