När Doktor T har tänkt

Då kan man drabbas av ett tillstånd nära hjärtinfarkt. I alla fall ibland. I alla fall idag. Doktor T tycker inte att ordningen i köket är optimal. Det tycker inte jag heller, det blev lite som det blev när vi packade in grejer, vi gjorde ett första preliminärt försök. Saker och ting behöver omorganiseras.  Doktor T har tydligen tänkt. Så han hade ett förslag. En del av förslagen tyckte jag inte var direkt tokiga, så de kan vi prova. Det är ju bara att ändra igen om det blir väldigt tokigt. Inget att oja sig över. Andra förslag var så outrageous så jag nästan drabbades av andnöd. Till exempel förslaget att täcka de fina fönsterbrädorna i köket med något som skydd för att använda att ställa kaffebryggare och soda-streamer på. Där gick min gräns. Täcka fönsterbrädorna?! Doktor T måste ha drabbats av, eventuellt tillfällig, sinnesförvirring. Det tog tio minuter och ett glas vin innan pulsen gått ner. Köksfönstren är enligt en objektiv, dvs min, absolut(a) sanning och idé tänkta till att odla för köket trevliga växter på de vackra fönsterbrädorna. Av natursten. De tillför en dimension till huset som inte kan åstadkommas på annat sätt. Och när jag, som är en rationell och funktionell lagd ingenjör påstår det, då är det banne mig på allvar och på riktigt och inget esoteriskt trams. Punkt. Det blir ingen kaffebryggare i fönstret.

Lilla Dotter har fotat Lille Sons trumset, som ska säljas. Lille Son har många idéer och har passerat många intressen i sitt snart artonåriga liv. Vi är alla glada att trumperioden har ersatts av annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *