En och en halv månad senare

Sex veckor av kvälls- och helgarbete, alltmer intensivt mot slutet, tog det att få all inomhusmålning på 176 kvm färdigt. Det är väggar, tak, lister och foder som spacklats och målats. Helgen var intensiv, speciell förstärkning hade anmält sig och var till mycket stor hjälp. Allting blev klart kl 00:30 natten till måndagen.

Ikväll är första kvällen på evigheter som jag spenderat med att övningsköra med mina rara barn, som längtar efter inflyttning, och dessutom läsa lite sammanhängande. Jag behöver spendera lite tid på kurserna. Men det ska nog gå bra, det är inlämningar i alla tre denna vecka. Det verkar som om allting är optimerat. Jag hinner läsa ifatt idéhistoria och filosofi ikväll och imorgon. Och jag hinner läsa litteratursociologi tills på fredag. Så optimalt.

Dessutom borde jag hinna sova. 4-5 timmar per natt är inte bra i längden, man känner att hjärnan går i slow motion. En mycket obehaglig känsla,tänk om det alltid vore så? Men det skulle man nog inte märka, man märker mest förändring. Jag skulle säkert vänja mig vid en hjärna i slow motion, där det går att sitta och glo bara halvtimmesvis i sträck. Undrar vad man tänker på när hjärnan går i slow motion? Alltså om man är van vid det. Ingenting? Kan man tänka på ingenting?

Doktor T påstår att jag är en Duracell-kanin. Det har jag hört förut. Men det kan ju inte jag hjälpa.

En reaktion på “En och en halv månad senare

  1. Nu är det ytterligare en vecka senare. Klockan är snart två på natten och vi har kärrat hem ett ton PAX-garderober. Alla stommar är monterade och på plats och viss inreding är på plats. Inga dörrar är dock på plats. Inte heller någon elcentral. Rörmokarna hävdade dock att de var klara när de gick strax efter tio ikväll. Slutsamråd på onsdag klockan 11.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *