Mansförkyld

I flera dagar har den lurpassat, mansförkylningen. Redan i slutet av veckan började ett oroande halsont svagt insistera på sin existens. Det ignorerade jag naturligtvis. Inget är mer effektivt mot en förkylning som att låtsas att den inte finns. Jag promenerade, lyssnade på poddar och sov så lite jag kunde. Som vanligt.

Men, det gick inte så bra. Den bröt ut. Det är mycket frusterande. Och vad värre är, är det bara är jag i familjen som är förkyld. Ingen annan! Skulle möjligen vara katten, som rapporterades droppa en snuvdroppe idag. Det är alltid någon annan som drar hem förkylningar. Inte jag. Det är väldigt osolidariskt av resten av familjen att inte vara förkylda. Men det kommer nog. Denna förkylning sackade ner mina studier, men det ordnar sig.

Lyckligtvis kom det lite tröst på posten. Ett antal böcker, det var tur, detta hus har lidit svår brist på inflöde av böcker de senaste månaderna. Nu har jag bättrat på det. Dessutom hämtade jag en liten trevlig beställning på systembolaget, Andechser Doppelbock Dunkel, en fantastiskt god öl. Prova den!

Nu har jag lagt mig för att sova okristligt tidigt, så kanske mansförkylningen går över. Att den kallas mansförkylning är bara för att Doktor T föreslog att det var en sådan som drabbat mig. Och honom lyssnar vi naturligtvis på.

När jag läst lite mer ska jag skriva vad jag egentligen tycker.

 

 

Tags:

Leave a Reply