Nya kurser

En enda sommarkurs sökte jag. Jag kunde inte låta bli. Fast sommaren kommer att gå åt till vissa praktiska insatser som att bygga altan och måla fasad. Men en liten kurs kan man väl läsa, tänkte jag, eftersom jag ändå kommer vilja läsa något. Idag kom antagningsbeskedet. Och det blir Teknikens idéhistoria, väldigt skojigt ska det bli.

Förresten kom vi hem från Gotland idag, man vill alltid stanna kvar fler dagar. Men, det finns ett vardagsliv att sköta, man kan inte ägna sig åt att läsa och skriva och promenera och fotografera hela dagarna i all evighet. Eller kan man det kanske? Vi hade så gott om tid på oss till färjan att det blev stressigt, de hade stängt grindarna när vi kom fram. Men vi blev insläppta och påsläppta. Lite edge där.

Nu tittar vi på solnedgången från igår, nära Hoburgen.

Tags:

Leave a Reply