Höstens kurser och mera grävning

Nu har jag ju alla inlägg klara i bloggen för flera månader framåt. Några bilder om dagen av bygget bara. Perfekt. Man kan se stenhögar flyttas och väggar komma upp och sånt. Jättespännande. Eller inte. Jag måste hitta en plats att stå på bara, för fotona. Ska leta upp en imorgon.

Nu tittar vi på dagens bilder. Den första är från skogen, nästan längst bort på tomten. Det finns två grannfastigheter, en till höger och en till vänster. Gatan är norrut, rakt fram i bilden, och söderut är det ett skogsparti till nästa område, ett gammalt sommarstugeområde.

Och här ser vi hur det ser ut nästan från gatan, mot skogen. Där borta vid träden är den första bilden tagen. Man undrar hur det kommer att se ut imorgon.

Och när vi ändå tittar på bilder kan vi titta på hur höstens ansökan till kurser ser ut idag. Jag har inte bestämt mig om den kommer att se ut så slutgiltigt, förutom de två första kurserna. Kul va?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *