Knappt en rad läst!

Det finns dagar mamman lämnar sina böcker och gör saker som vanliga mammor gör. Idag var en sådan dag. Mina rara barn brukar visserligen försäkra mig om att det inte gör något att jag inte är som vanliga mammor. Vad nu en vanlig mamma är. Jag har aldrig riktigt fått klarhet i det, och själv känner jag mig fruktansvärt vanlig.

Det särskilt vanliga jag gjort idag är t ex att inte läsa så mycket, knappt något alls faktiskt. Jag har bara ägnat mig åt de rara barnens behov, skjutsat till körskola, skjutsat till Uppsala och suttit på parkeringen utanför F16 i 45 minuter och förhörts av Securitasvakt eftersom jag gjorde en sådan obskyr sak som att sitta i en bil på en parkering. Sen har jag kört barn till frisör och till gym. Och jag har nästan lagat mat, eller snarare var det Rara Dottern som tog tag i saken framåt halv sex när jag helt normalt satt och hummade framför datorn och försökte få ett av mina skript från igår att fungera som det gjorde då. Och sen ville Store Son träna på de saker han tränat på på körskolan, uppkörningen närmar sig. Och sen ville Lille Son bolla lite idéer till en SO-uppgift. Och man måste göra normala saker som att skriva räkningar, och ge katten fisk. Och precis när Doktor T kom hem från veckans tjänsteresa packade jag in i diskmaskinen. Och inte en rad har jag läst på flera timmar.

Men nu försvinner jag igen. När jag sovit. Det får räcka med normalitet på ett tag nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *