När Doktor T överträffar sig själv

Dagen har karaktäriserats av konkurrerande aktiviteter. Jag ville till exempel skriva färdigt min inlämningsuppgift i idéhistoria, som handlar om natur- och samhällsvetenskapernas utveckling på 1800-talet. Som parentes sagt, kan jag inte begripa varför det låter så himla trist, när det i själva verket är så ohyggligt spännande och intressant. Kan någon begripa det?

Sen ville jag övningsköra med mina rara sextonåringar. Övningskörning är ett sådant tillfälle där man har dem för sig själv, och utöver körningen kan ägna tid åt vardagssamtal som man kanske missar annars. Väldigt bra.

fanoo-mars-2016

Men solen sken, och kameran hade inte varit ute på länge, och Doktor T och jag har inte haft många tillfällen att umgås själva på senare tid, så jag övergav faktiskt Auguste Comte till förmån för Doktor T på eftermiddagen. Man får göra vissa val här i livet.

Vi tog en fototur ut på trögden.

imageInnan vi åkte hem handlade vi. Eftersom det är många som tränar i huset, köpte vi storpack ägg, vår go-to proteinkälla. Men storpack ägg tar stor plats i kylen. Ett dilemma. Men Doktor T fann på råd. Faktum är att denna enkla lilla vardagsuppfinning är en stor sak i det hårt ansträngda kylskåpet.

På det hela taget en väl avvägd dag. Läsningen hinner jag med nu under kvällen, eftersom jag sparar tid genom att inte lägga tid på melodifestivalen.

Praktiskt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *