Blogg100

Jag anmälde mig till Blogg100 igen. Förra året tröttnade jag ganska snart. Men det var något år det gick som en dans, kanske var det 2013?

Möjligen är det inte världens bästa idé med tanke på andra saker jag också fått för mig att jag ska göra, som att arbeta och studera. Men, jag tänkte att de texter som ändå produceras i dessa kurser kunde användas på något vis. Se alltså fram emot filosofiska, idéhistoriska och litteraturvetenskapliga skriverier. Oj vad kul det inte lät. Varför låter det inte lika intrikat spännande som det är?

Jag tror att den här bloggposten behöver piffas upp lite. Vi tar en bild. Det är några av böckerna som bokhyllan har kompletterats med från bokrean.

bokrea

Själva blogg100-bloggandet börjar på tisdag, 1 mars.

2 Responses to “Blogg100”

  1. Per-Anders skriver:

    Jag tänkte också vara med i Blogg100. Ser fram emot det.

Leave a Reply