Back on Track!

imageSemester.

Jag är extremt förtjust i mitt jobb, men semester är ändå trevligt. Utöver krav från familjen att göra det ena eller det andra, föralldel trevligt, infinner sig tid. Tid för läsning. Tid för böcker.  Lite tidsoptimistiskt har jag lånat tio böcker på biblioteket. Och idag damp de senaste två bokbeställningana från Bokus ner i brevlådan. Eller snarare levererades. Brevbäraren såg att vi satt på altanen, och istället för att trycka ner paketen i brevlådan, kom han in med dem. Trevligt.

När sönerna vittjat sina beställningar, återstod mina.

Jag har, i vanlig ordning, drabbats av besatthet. Är det inte böcker, kan det vara träning, nagellack eller något annat. Det är cykliskt. Jag noterade att min senaste besatthet i frågan filosofisk litteratur, härrör sig från 2011-2012. Innan dess får man nog gå tillbaka till 2003-2004, en ovanligt lång period. Men det uppehållet får nog betraktas som olycksfall i arbetet. Back on Track!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *