Äntligen

Tiden går fort när man har roligt.

Nu ska jag berätta om en av senaste tiden roligheter. Det är nämligen så att jag avskyr video-snuttar. Man kan fundera på om det i sig är en rolighet eller inte. Det är web-TV fanimig överallt. Uppenbarligen går det mera hem att glo på saker och ting än att läsa. Rent allmänt. Länkar med YouTube-klipp vägrar jag konsekvent, åtminstone om de bara är ”kul”. Kanhända jag tittar på något med mening, som teknikdemonstrationer av t ex marklyft, eller hur man flätar vetekransar. Eller nå’t. Problemet med att lyssna är att det oftast går för långsamt, det är för många ord innan man kommer till sak.

Men roligheten är att jag lyckats titta på ett över en timme långt video-klipp! Äldste sonen kom nämligen dragandes med en länk till MIT OpenCourseWare. En hel värld som öppnade sig. Många ämnen jag läst, men repetition är inte fel, och ämnen som jag skulle vilja lära mig mer om. Helt otroligt underbart!

Jag kan faktiskt kolla video-klipp! Om de är intressanta. Helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *