När man måste rensa hjärnan

Det måste man ju ibland. Särskilt efter helgens intensiva aktiviteter. När man måste rensa hjärnan passar det utmärkt att katalogisera alla nagellack. Dvs skriva in dem i ett excelark, med märke, namn, färg, finish, eventuell kollektion, inköpsdatum … etc. Allt man kan tänkas behöva sortera på. Jag har bara hittat en dublett så långt. Och jag är nästan klar. Tur att jag började med det här projektet innan antalet lack blivit alltför många.

Doktor T undrade om vi skulle ha ett kodord kanske, som att om jag råkar säga något särskilt som Vi måste bygga om så att jag får bättre plats med nagellacken. Eller vi måste bygga ett lab. Isåfall får han ifrågasätta mitt förstånd. Fast om jag säger det senare tror jag att hans förstånd är likadant.

Men det är inte alls troligt att något oförståndigt kommer att inträffa.

Comments are closed.