Hur man får tiden att stanna

Att vänta på väskan, vid bagagebandet, är en intressant upplevelse. Det finns så många saker man inte förstår. T ex förstår jag inte varför folk måste tätpacka sig, bilda mur, tio centimeter från bandet istället för att stå en bit bort så att alla kan se väskorna och gå fram och plocka sin väska när den kommer. Man slipper tränga sig fram i den där muren när man får en skymt av sin egen väska, och jag lovar att man hinner, bandet går inte jättefort.

Å andra sidan tycks de göra försök med att manipulera tiden med de där bagagebanden. När jag kom fram dit, stod det att väskorna skulle komma om två minuter. Två minuter gick, inga väskor kom. När tiden kom fram till noll minuter, stannade bandet. Precis som om tiden stannade samtidigt. Det gjorde den inte. Jag är säker. Det gick ganska lång tid på den där nolltiden, kan jag tala om.

Nåja, jag fick min väska i alla fall. Det är alltid nå’t, det är inte alltid det inträffar heller. Ibland försvinner den där i nollrummet.

Comments are closed.