100 bloggdagar

OK, eftersom jag ändå har tänkt, alltså tänkt, skriva lite mer på bloggen i år än de senaste åren, kan jag ju passa på att delta i massutmaningen, #Blogg100. Kul grej.

Jomen jag har tänkt att jag ska skriva lite mer här. Jag har tänkt det ett tag. Och faktiskt börjat lite. Det blir så många ord skrivna här och där och överallt, och det kunde ju vara bättre att fokusera lite, och samla ihop sig. Sådär som förr i tiden. Innan facebook och twitter (ok, jag har inte fastnat för twitter så jag kan inte skylla på det egentligen), och … så’nt fanns.

Så jag börjar dagen som är idag, den 28 januari. Karl har namnsdag. Och Karla. Min yngste son heter Carl i andranamn, vi firade honom med rester av prinsesstårtan från helgens födelsedagsfirande. Till frukost. 100 dagar innebär att sista inlägget hörande till #blogg100 kommer att skrivas den 7 maj.

Dagen idag, kan symboliseras på detta sätt:

Nej, det är inte brus. Egentligen. Och absolut inte kaos. Det handlar om, som på så många områden i livet, att hitta informationen, det väsentliga, i bruset. Det handlar det om.

Comments are closed.