Rena fantasier

Brister bloggfantasin? Hjälpen är nära, en fantasigenerator hjälper till. Det första förslaget var lite tråkigt tycker jag, sjukdoms- eller olycksbeskrivning. Den mest allvarliga sjukdom jag haft är bihåleinflammation. Mässling hade jag innan den ansågs vara en livsfarlig sjukdom, som tur var. Min värsta olycka var nog när jag satt i soffan och bröt ett revben när jag vred på mig, det var extremt smärtsamt.

fantasi.jpg

Så, då hade jag berättat klart om det. Det var inte vidare inspirerande. Men …

fantasi2.jpg

… inte lämnade huset, säg imorgon. Vad skulle hända då? Det blir en betydligt mer fantasieggande historia. Tur det inte är måndag, för isåfall hade jag uteblivit från jobbet om jag stannat hemma, och det är ju inte så kreativt. Men imorgon är det söndag, och en ”full fullmåne” kommer vi att få se 04.27 imorgonbitti (som meteorologen på sjunyheterna uttryckte det, man undrar hur en halvfull fullmåne är), allt kan hända!

Och jag hittade till fantasigeneratorn via klickande på andra sajter som jag tyvärr inte minns (men jag kunde ge min surfhistoria förstås om någon vill gräva. Nej, förresten, det tänker jag inte alls göra, vid närmare eftertanke.)

Comments are closed.